CHLOë'S TAKEAWAY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 718 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chloë's Takeaway. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 15:40 Het eten kwam bijna 2uur later aan en bij de carpacio zat amper saus
29 jun 2024 om 19:39 op tijd bezorgd, goed warm alles en erg lekker
21 jun 2024 om 16:03 Eten was niet heel warm meer. Smaakte overigens wel lekker. Samen dat ik 1,5 uur heb moeten wachten op mijn eten.
16 jun 2024 om 15:50 Lekkere broodjes en netjes op de aangegeven tijd bezorgd
15 jun 2024 om 14:30 Eten is goed alleen de bezorgtijd duurt altijd zo lang ! Jammer terwijl het misschien 10 minuten van mijn huis is
11 jun 2024 om 18:34 Altijd goed
16 mei 2024 om 15:53 Prima broodje hoor!
2 mei 2024 om 15:01 Alles was koud. Patat, burger en frikadel. Ik woon op nog geen 5min af van de winkel vind ik toch bijzonder. Bezorger was we zeer vriendelijk.
1 mei 2024 om 16:47 Zoete aardappelfriet was koud. Normaliter altijd top. Dit keer viel het tegen
29 apr 2024 om 15:37 Lekkere broodjes, maar erg weinig saus. Tevens was de gevraagde bezorgtijd 1315 en om voor 13 uur werd het al bezorgd. We kwamen echt nét thuis aan lopen. Hadden de tijd niet voor niks op kwart over gezet…
29 apr 2024 om 14:18 Zat een verkeerd broodje bij mijn bestelling, maar keurig netjes en snel opgelost na 1 telefoontje. Was weer lekker! Super vriendelijke bezorgers.
19 apr 2024 om 14:15 Prima broodjes. Altijd dik tevreden