CHLOë'S TAKEAWAY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 705 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chloë's Takeaway. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 15:53 Prima broodje hoor!
2 mei 2024 om 15:01 Alles was koud. Patat, burger en frikadel. Ik woon op nog geen 5min af van de winkel vind ik toch bijzonder. Bezorger was we zeer vriendelijk.
1 mei 2024 om 16:47 Zoete aardappelfriet was koud. Normaliter altijd top. Dit keer viel het tegen
29 apr 2024 om 15:37 Lekkere broodjes, maar erg weinig saus. Tevens was de gevraagde bezorgtijd 1315 en om voor 13 uur werd het al bezorgd. We kwamen echt nét thuis aan lopen. Hadden de tijd niet voor niks op kwart over gezet…
29 apr 2024 om 14:18 Zat een verkeerd broodje bij mijn bestelling, maar keurig netjes en snel opgelost na 1 telefoontje. Was weer lekker! Super vriendelijke bezorgers.
19 apr 2024 om 14:15 Prima broodjes. Altijd dik tevreden
9 apr 2024 om 13:39 Was niet wat ik van jullie gewend ben. Bal gehakt uit de frituur en hard (vorige keer niet ). Broodjes waren smakeloos… Jammer, helaas. Misschien volgende keer weer beter :).
29 mrt 2024 om 16:59 Als je zin hebt om 2 uur op je bestelling te wachten, dan moet je vooral hier bestellen.
29 mrt 2024 om 14:23 Het eten is altijd goed, lekker en nog warm bij aankomst. Wel een hele lange wachttijd, maar het is ook vrijdag en rond de lunch. Dus wel te begrijpen!
21 mrt 2024 om 18:37 Very good food, been ordering frequently and it never disappoints!
7 mrt 2024 om 16:26 Zoals gewoonlijk super!!!!!!!
1 mrt 2024 om 15:13 Lekker maar duur